Algemeen
Home
Accommodaties
Vliegtickets
Boeken
Geld en fooien
Geschiedenis
Het klimaat
Feestdagen
Winkelen
Transport
Reisinformatie
Bezienswaardigheden
Tijdsverschil
Reisadvies
Gezondheid
Media
Filmpjes
Kaart
Actueel
Weer
Boeken over Benidorm

 

De populariteit van Benidorm als vakantiebestemming heeft er voor gezorgd dat er verschillende boeken zijn verschenen waarin specifieke aandacht wordt besteed aan deze Spaanse kustplaats. Zoals u waarschijn wel weet is Benidorm in eerste instantie vooral populair bij reizigers op leeftijd, maar dat wil niet zeggen dat jonge vakantiegangers de bestemming altijd links laten liggen. In tegendeel zelfs. Er dient immers te worden vastgesteld dat de laatste jaren ook steeds vaker jongeren naar Benidorm afzakken om er hun (rust)vakantie door te brengen. Ook voor hun is het veelal interessant om kennis te maken met de boeken die over Benidorm zijn verschenen.

Helaas hebben we moeten vaststellen dat het aantal boeken over Benidorm specifiek bijzonder mager zijn. Er zijn er een aantal terug te vinden in de Engelse taal en als vanzelfsprekend zijn er enkele ter palatse te koop, maar specifieke reisgidsen over Benidorm in de Nederlandse taal zijn bijna onvindbaar of niet bestaande. Omwille van deze reden doet u er goed aan om vooral te kijken naar het aanbod aan reisgidsen voor Spanje. In de bekendste reisgidsen over Spanje wordt doorgaans steeds een bepaald onderdeel uitsluitend voorbehouden voor Benidorm zodat u op die manier toch een beetje kennis kunt maken met de mogelijkheden ter plaatse.

 

Naast boeken kunt u ook nood hebben aan kaarten zodat u zich probleemloos wegwijs kunt maken in de prachtige omgeving van Benidorm. Op vlak van kaarten zijn er een aantal specifieke terug te vinden die de regio letterlijk in kaart brengen. U kunt er voor kiezen om deze ter plaatse aan te kopen (en de keuze te hebben uit een zeer uitgebreid aanbod met diverse schaken) of vooraf via het internet te bestellen. Een degelijke reisgids kan er in combinatie met een goede stads- of landkaart in ieder geval voor zorgen dat u, uw vakantie probleemloos kunt beginnen.

Gelieve hieronder een overzicht terug te vinden van een aantal boeken over Spanje en Benidorm:
- Reisgids Spanje door Rik Zaal
- Navigator reisgids Spanje
- Groene Gids Oost-Spanje
- National Geographic Spanje
- ANWB Goud Spanje Oost en Zuid
- Capitool Spanje
- Nelles Gids Spanje

Hou er tot slot rekening mee dat er heel wat reisgidsen zijn die Spanje indelen in verschillende regio's. Wees er hoe dan ook zeker van dat u kiest voor de juiste reisgids. Onder andere Trotter en Groene Gids hebben er voor gekozen om het grote Spanje in te delen in diverse reisgidsen.

Vakantie Benidorm - Hotel Benidorm - Vliegtickets Benidorm - Goedkope vakantie Benidorm - Vluchten Benidorm