Algemeen
Home
Accommodaties
Vliegtickets
Boeken
Geld en fooien
Geschiedenis
Het klimaat
Feestdagen
Winkelen
Transport
Reisinformatie
Bezienswaardigheden
Tijdsverschil
Reisadvies
Gezondheid
Media
Filmpjes
Kaart
Actueel
Weer
Disclaimer
Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op iedere webpagina die onderdeel uitmaakt van Benidorm.be. Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer. Benidorm.be spant zich in om de inhoud van deze website op regelmatige basis te actualiseren en / of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat informatie op de website onvolledig / onjuist is.

Aansprakelijkheid
Benidorm.be heeft deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Benidorm.be kan dan ook in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor eender welke schade die het gevolg is van beslissingen die zijn genomen op basis van informatie verkregen via deze website.

Copyright
Het is in geen geval toegestaan om informatie van deze website over te nemen zonder daarvoor schriftelijke toestemming te hebben verkregen van Benidorm.be.

Links
Op bepaalde plaatsen op Benidorm.be kan het voorkomen dat er links geplaatst worden naar externe websites. Benidorm.be kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van dergelijke websites. Het is toegestaan om vanaf een andere website te linken naar een artikel / nieuwsbericht / ... op Benidorm.be. Het linken naar images op Benidorm.be is echter niet toegestaan.