Algemeen
Home
Accommodaties
Vliegtickets
Boeken
Geld en fooien
Geschiedenis
Het klimaat
Feestdagen
Winkelen
Transport
Reisinformatie
Bezienswaardigheden
Tijdsverschil
Reisadvies
Gezondheid
Media
Filmpjes
Kaart
Actueel
Weer
Accommodaties

 

Van populaire badplaatsen of steden verwachten we tegenwoordig automatisch dat ze een flink prijsniveau hebben. Zeker wanneer het op overnachtingen aankomt zijn bepaalde populaire bestemmingen zelfs gewoon onbetaalbaar. Wat Benidorm betreft ligt dit gelukkig anders. Benidorm is een veelzijdige vakantiebestemming die er altijd naar heeft gestreefd om prijs / kwaliteit een uitstekende combinatie te bieden. Vooral met het oog op de vele ouderlingen die de badplaats aandoen om te overwinteren (en het feit dat zij het veelal uitsluitend moeten stellen met hun pensioen) werd er steevast voor gekozen om de lokale prijzen zo laag mogelijk te houden. Dit geldt overigens niet alleen voor de accommodaties, maar ook restaurants en winkels zijn er meer dan betaalbaar te noemen.

Toch moet het gezegd dat Benidorm op vlak van accommodaties een zekere diversiteit te bieden heeft. Reizigers die slechts over een beperkt budget beschikken zullen er zonder twijfel een accommodatie naar wens vinden, maar dat geldt ook voor de wat veeleisendere reiziger die graag in een luxueus hotel verblijft. Zelfs wanneer u geen fan bent van een hotel, maar liever een appartement of zelfs een vakantiewoning boekt is dit geen enkel probleem. De infrastructuur van Benidorm werd doorheen de jaren nagenoeg volledig toegespitst op toerisme en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

 

Eerlijk is echter eerlijk, de prijs wordt deels ook wel bepaald door de ligging van de accommodatie, maar ook door de periode waarin u boekt. Wanneer u bijvoorbeeld naar Benidorm afreist in de traditioneel drukke zomermaanden ligt de kostprijs van de accommodaties veelal aanzienlijk hoger dan wanneer u er voor kiest om buiten het hoogseizoen naar de Spaanse badplaats af te reizen. Ook de precieze locatie van uw accommodatie zal belangrijk zijn. Hiervoor geldt steeds hoe dichter bij het strand en de boulevard, des te hoger de kostprijs komt te liggen.

Op vlak van accommodaties heeft u in Benidorm dus eigenlijk maar weinig te vrezen. Er is voor ieder wat wils en we zijn er van overtuigd dat er alles aan gedaan zal worden om het u als gast naar uw zin te maken. Wanneer u zo goedkoop mogelijk naar Benidorm op vakantie wenst te gaan kunt u er steeds voor kiezen om niet alleen een beroep te doen op één van de bekende touroperators, maar ook zelf even een accommodatie te zoeken door middel van websites als Hotels.com of Booking.com. We wensen u in ieder geval een aangename vakantie toe.


Een overzicht van verschillende aanbieders van accommodaties in Benidorm:

 

 

Vakantie Benidorm - Hotel Benidorm - Vliegtickets Benidorm - Goedkope vakantie Benidorm - Vluchten Benidorm